Wie is Vincent Blom?

Wie ben ik?


Ik ben de jongste van vijf kinderen en opgegroeid in een liefdevol gezin. Toen ik drie maanden oud was, kreeg ik een hersenvliesontsteking. Daardoor ben ik doof geworden. Maar ik kan wel communiceren met mensen die horen. In mijn kinderjaren heb ik een aantal spirituele ontmoetingen gehad. 

 

Toen ik acht jaar was, verscheen mijn vriendje aan mij en vertelde me dat hij niet meer met me kon komen spelen, omdat hij niet meer leefde. Enkele ogenblikken daarna kwam ik thuis en zag dat mijn ouders verdrietig waren. Mijn vader vertelde me dat mijn vriendje verongelukt was. Ik wist niet goed wat ik met dit alles aan moest
 

Als kind had ik al vaak voorgevoelens over wat mensen dachten en voelden. Ik meende dat te zien aan hun lichaamshouding en mimiek. Mijn ouders zeiden tegen mij: ‘Je ziet altijd alles.’ Ze dachten dat ik beter kon waarnemen doordat ik doof was. Ik geloofde hen.
Ik heb veel over spiritualiteit van mijn moeder gehoord en geloofde niet wat ze zei. Ze voelde dat er iets bijzonders met me was. Daar moest ik om lachen, want ik nam het helemaal niet serieus

 

Rond mijn veertigste onderging ik een operatie voor mijn tweede implantaat bij mijn oor. Als gevolg daarvan kreeg ik veel pijn van een oud litteken in mijn hoofd. Na verschillende bezoeken aan artsen had ik geen antwoord waarom ik pijn had. Ik ben toen naar een Reiki-meester gegaan om me te laten behandelen. Dat hielp zo goed dat de pijn snel verdween. Via deze Reiki-meester kwam ik in contact met een medium met wie ik tijdens een consult mijn levensvragen besprak. Ze gaf toen aan dat ik hooggevoelig en paranormaal ben. Ze adviseerde me om veel wandelingen te maken.

 

Tijdens deze wandelingen kon ik duidelijk contact maken met een stem dat van mijn gids bleek te zijn. Hij vroeg of ik hem kon volgen en wees me de weg naar de mooiste plekken in de voor mij onbekende bossen. Ik begreep langzaam wat hij bedoelde. Hij liet de grond trillen, het leek wel of er een trein langskwam. In gedachten zag ik een oude man met een goedlachs gezicht. Hij praatte vriendelijk: ‘Ik ben je engel, je gids, je vriend.’ Hij zei dat ik mijn belofte was vergeten: dat ik boodschappen uit de hemel zou doorgeven aan de mensen op aarde. Zo ontdekten we hoe we met elkaar konden communiceren. Heel bijzonder allemaal. Uiteindelijk besloot ik dat ik met mijn gaven andere mensen wilde helpen.

 

Tijdens een reading brengen mijn gids Gazoef en ik, op verzoek, een verbinding tot stand met een overleden of levende dierbare. Ik vertaal wat deze dierbare via dit contact mij aanreikt in woorden en vraag of er een belangrijke boodschap is. Gazoef biedt troost. Zo kunnen we helpen verdriet te verzachten en meer duidelijkheid te geven. Bij een persoonlijke reading geeft Gazoef de goede weg aan voor de toekomst. In werk, in liefde en in gezondheid.

 

Als kind had ik al vaak voorgevoelens over wat mensen dachten en voelden. Ik meende dat te zien aan hun lichaamshouding en mimiek. Mijn ouders zeiden tegen mij: ‘Je ziet altijd alles.’ Ze dachten dat ik beter kon waarnemen doordat ik doof was. Ik geloofde hen.

 

Later in mijn leven ontdekte het medium Annemarie dat ik ook nog paranormale gaven had. Ze adviseerde me om veel wandelingen te maken. Tijdens deze wandelingen kon ik duidelijk contact maken met het stemmetje dat van mijn gids bleek te zijn. Ik kreeg vertrouwen in zijn stem omdat het een lieve stem was. Hij vroeg mij of hij mij de weg naar een mooie plek in de bossen mocht wijzen. Ik volgde hem tot ik op een goede plek in de bossen kwam. Ik stond stil op het mooie groene grasveld en keek in het rond wat er aan de hand was. Plotseling voelde ik de grond trillen, dat het leek wel of er een trein langskwam. In gedachten zag ik een oude man met een goedlachs gezicht. Hij praatte vriendelijk: ‘Ik ben je engel, vriend.’ Ik dacht dat hij mijn overleden oom Gert was, omdat ik voelde dat ik hem al eerder had ontmoet. Hij zei dat ik mijn belofte had vergeten dat ik boodschappen uit de hemel zou doorgeven aan mensen op aarde. Daarna verscheen een warme straling van de zon op mijn gezicht. Zo ontdekten we hoe we met elkaar konden communiceren. Heel bijzonder allemaal. Omdat ik verdwaald was, vroeg ik aan mijn engel of hij mij de weg naar de auto wilde wijzen. Het ging foutloos, want ik kwam goed bij de auto aan.

 

Op een zondagmorgen zag ik in de krant een kleine advertentie over de paranormale beurs in Heerlen. De engel zei: ‘Ga er heen.’ Hij begeleidde me op de beurs naar een tafel waar een medium zat, een lieve vrouw Anita Wolters. Ik vertelde dat ik niet wist waarom ik bij haar moest komen. Ze lachte me vriendelijk toe en schreef voor me op een schrijfblok: ‘Lieve Gazoef.’ Ik zei: ‘Wie is Gazoef?’ ‘Dat is jouw engel, hij is je hoofdgids.’ antwoordde ze. En ze vertelde dat het mijn taak is om mensen op de aarde te helpen met boodschappen uit de hemel.
Daarna volgde ik een korte cursus over fotoreading. En zo begon mijn werk als medium.

 

Tijdens een reading brengen mijn gids Gazoef en ik, op verzoek, een verbinding tot stand met een overleden of levende dierbare. Ik vertaal wat deze dierbare via dit contact aan mij aanreikt in woorden en vraag of er een belangrijke boodschap is. Gazoef biedt tijdens de consulten troost. Zo kunnen we helpen om verdriet te verzachten en meer duidelijkheid te geven. Bij een persoonlijke reading geeft Gazoef de goede weg aan voor de toekomst. In werk, in liefde en in gezondheid.

[{"id":"22D6DF8B-B3CD-40F8-A324-F409439B76DE","inTemplate":true,"orderIndex":4,"wrap":false,"mobileDown":false,"onHover":null,"kind":"CODE","left":808,"top":1218,"width":200,"height":80,"relIn":{"id":"70B5A4AE-F02C-4A73-9986-71B0197BD027","top":48,"left":808,"right":null,"bottom":-91},"relTo":null,"relPage":null,"relPara":null,"name":"","location":"","code":"","mobileHide":false}]