review

Review


Beste Vincent.
De reading was erg waardevol voor mij. Zonder vragen te stellen gaf jij me antwoorden via je gids. Het helpt me verder in mijn ontwikkeling als mens, in deze drukke wereld. Wat is werkelijk belangrijk en hoe ga ik om met het verdelen van mijn energie. Ook heb ik antwoorden gekregen van overleden diebaren wat me veel rust geeft. Bedankt! </em>

M. uit Venlo. 


Na jouw reading voel ik me een stuk rustiger en kan beter bij mezelf blijven, erg fijn!
Renate 


Labrador Teuntje is 13 jaar en mijns inziens minder gelukkig. Mei 2017 is haar baasje en mijn echtgenoot na een zeer kort ziekbed overleden. Dit heeft een grote impact op haar en mij. Ik maak mij zorgen om haar welzijn en dat maakt mij verdrietig. Ik heb de hulp van Vincent ingeroepen in de vorm van een reading. Vincent is aan huis gekomen want dat is haar vertrouwde omgeving.
De reading heeft mij inzicht gegeven in haar toestand zowel fysiek als mentaal. Vincent zegt dat ze pijn heeft met lopen, nekpijn en buikpijn. Het gaat niet goed met haar ondanks de pijnstillers en de steroïden. Vincent zegt dat mijn echtgenoot ook aanwezig is.
Teuntje geeft via Vincent aan dat ze wacht op mij zodat ik er klaar voor ben om haar te laten gaan. Gazoef zegt dat Teuntje al lang zou zijn overleden maar nog even wilt blijven om goed afscheid te nemen. Nu zie ik in dat haar einde nadert. Zij wilt ook niet meer naar de dierenarts. Is een martelgang. Dus thuis haar laten inslapen.
Ze houdt het vol voor mij en dat is niet mijn bedoeling. Zij is er voor mij geweest en nu moet ik er voor haar zijn. We hebben het goed gehad samen.
Een paar weken later hebben we van elkaar afscheid genomen.
Bedankt Vincent. Je hebt een prachtige gave.


Beste Vincent,

Het was heel fijn dat ik je (vandaag) heb ontmoet en gesproken. Dat betekent heel veel voor mij dat ik er nu meer over mijn man weet hoe het met hem gaat. Dat doet me heel goed en geeft me ook rustgevend en ik vond de sfeer en de vertrouwde manier waarop je het contact met hem hebt gehad, heel prettig. Nogmaals dank voor alles.
Bij AKO op het station heb ik de tijdschrift ParaVisie gekocht en gelezen. Een compliment voor jouw mooie interview.
Hartelijke groet,
M.