Wat doe ik?

Wat doe ik?

Bent u op zoek naar antwoorden op vragen over uw leven, relatie, werk of studie? Twijfelt u of u op de goede weg zit?
Ik kan u helpen met een boodschap van mijn gidsen of uw overleden dierbaren. En op die manier kunt u inzicht krijgen in uw leven. 

Er zijn verschillende soorten readings die u kunt kiezen:


Persoonlijke reading 

Ik kan u helpen om duidelijkheid te krijgen over uzelf als steuntje in de rug.
In het begin hoeft u niets te vragen of te vertellen over uzelf want mijn gidsen weten een aantal belangrijke boodschappen voor u.
De reading kan u inzicht geven. Meer info. 
Klik hier om te reserveren.


Fotoreading


Wilt u meer weten over uw overleden dierbare? Of heeft u een vraag over uw familie of andere relaties? Dan kan ik eerst via een foto of voorwerp contact zoeken met hem of haar. De reading kan u inzicht geven in thema’s die voor u en uw relaties belangrijk zijn
Klik hier voor praktische informatie. Meer info
Klik hier om te reserveren.


De reading voor uw dier

U kunt bij mij komen met een meegebrachte foto of voorwerp van uw dier. Indien gewenst, kan ik bij uw thuiskomen om met uw

dier contact te maken. Ik communiceer met uw dier om hem te laten vertellen en uw vragen te beantwoorden.
De reading kan u inzicht geven in wat uw dier nodig heeft wat betreft uw verzorging/liefde, het omgaan met andere dieren.
En u kunt inzicht krijgen in zijn verleden. Door de duidelijke antwoorden kunt u leren wat uw dier voelt, wenst en ervaart en kunt u uw liefde voor uw dier nog beter tonen. Meer info
Klik
hier om te reserveren.


Groepsreading 


Zeker een leuk avondje met vriend(in)en of een familieaangelegenheid een avondje gezellig bij elkaar aan de tafel in de huiskamer of op je praktijk. Ieder mag maximum 2 foto's (dierbare overleden of levenden wezens) meenemen. U kunt elkaar steunen. Op die manier kan ik uw vragen beantwoorden. Meer info.

Vraag gerust vrijblijvend meer informatie via info@vincentblom.com.


Workshop.


Communiceren met je eigen intuïtie. Het mooie van deze workshop is dat je niet hoeft te kunnen tekenen. Het gaat er vooral om wat je vanuit gevoel op papier zet. We beginnen met een korte meditatie en van daaruit kun je gaan tekenen, zonder na te denken wat het moet worden of voorstellen. Want daar gaat het vandaag niet om. Nadat je dit gedaan hebt… kijk je hiernaar met Vincent en zijn gids. Zodat je vanuit je eigen tekening een mooie boodschap kunt ontvangen voor dit moment in jouw leven.Meer info. 

Vraag gerust vrijblijvend meer informatie via info@vincentblom.com.


Zaalreading

Ik organiseer geregeld readings voor grotere groepen. Wilt u een boodschap van uw overleden dierbare ontvangen? Heeft u een vraag over uzelf, uw familie of andere relaties? U kunt maximaal een foto meenemen zodat u een korte en krachtige boodschap kunt ontvangen over thema's die voor u en/of uw relaties belangrijk zijn. U kunt op mijn website onder "agenda" kijken wanneer er een zaalreading is.

U kunt ook contact met mij opnemen als u een zaalreading wilt organiseren. Deze kan op elke gewenste locatie plaatsvinden.

Vraag gerust via  info@vincentblom.com


Beurzen

Ik ben op verschillende paranormale beurzen aanwezig en geef daar individuele readings en soms een zaalreading (dier en mens) Klik hier naar de agenda.