Reading met baas en zijn hond

Reading met baas en zijn hond


Sommige klanten zijn na hun reading nieuwsgierig hoe ik met de gidsen communiceer. 

 Het ligt eraan waar ik ben of wat ik doe, zoals wandelen, sporten, werken, (alleen) thuis zijn. In contact met mijn gidsen en (overleden) personen of (overleden) dieren hoor ik innerlijk stemmen (boodschap) en ik zie beelden (foto’s of films) via het derde oog. Ik kan ook emoties en lichamelijke ervaringen voelen van anderen, zoals pijn, benauwdheid, misselijkheid. Ik zal dit hieronder uitleggen. 


 Als ik bijvoorbeeld ga wandelen, loopt Gazoef, mijn hoofdgids, gewoon naast mij  al pratend en luisterend. Hij laat mij via mijn intuïtie ook voelen hoe hij zich voelt. Ik kan hem heel gemakkelijk volgen ondanks mijn doofheid. Hij praat heel zacht en vriendelijk tegen mij. Hij kan altijd heel goed uitleggen. Wanneer ik het niet begrijp, laat hij mij een foto of een film zien. Het is heel mooi, omdat hij altijd voor mij open staat. Ik kan hem om hulp vragen, dan geeft hij mij antwoord. Zelfs zit ik met hem op een bank in de bossen te praten. Soms praat ik met stemverheffing, als ik boos ben omdat ik het niet eens met hem ben. Maar hij blijft heel kalm tegenover mij, want hij weet dat hij meestal gelijk heeft. Hij kan me ook helpen in het verkeer. Hij kan verder kijken en weet zo dat er een file aankomt. Dan kan hij me zeggen dat ik een andere weg moet nemen, zodat ik niet in de file hoef te staan. Hij helpt me soms in de supermarkt. Hij wijst voor mij aan wat ik zoek. 

 

Voordat ik een reading geef, vraag ik aan Gazoef of alles goed geregeld is voor de klant. Het is heel belangrijk dat ik kalm blijf en vertrouwen heb, zodat mijn gids als een soort ceremoniemeester de gidsen van de klanten en de overleden personen kan laten komen. Het contact maken verloopt snel. Mijn hoofdgids en ik zijn goed op elkaar afgestemd qua communicatie. We hebben duidelijke afspraken, wanneer hij wel of niet praat. Gewoonlijk communiceer ik met hem in gedachten. Hij praat gewoon tegen me. Hij vertelt me heel kort wie, wat, waarom. Dan schrijf ik op de computer wat hij heeft gezegd. Ook krijg ik verschillende beelden zoals een film, foto’s via het derde oog. Er komen ook dierbare overledenen, na toestemming van mijn gids, naast de klant staan en zij vertellen mij hun verhaal. Deze overleden personen hebben vaak een goede band met de klant. Zo vertelt een overleden persoon vaak als eerste waaraan of hoe hij is overleden. Of hij vertelt iets over zijn gezondheid. Bijvoorbeeld ik krijg prikkelingen in mijn been en hoor het woord “verlamming”. Dan vraag ik aan de klant of de overleden dierbare moeite had met zijn been. Hij kan me beelden laten zien hoe het huis waar hij woonde, eruit zag. De beelden komen zo snel. Binnen drie seconden zie ik al veel dingen. Ik zie dan als het ware in mijn gedachte beelden op een soort tv-scherm.


Ze vertellen soms te snel, dan kan ik het niet gelijk doorvertellen. Dan vraag ik hun even te stoppen tot ik klaar ben met schrijven. Ik krijg niet alleen beelden, maar de overleden mensen laten aan mij soms ook hun gevoelens ervaren. Mijn gids kan voor me heel snel vertalen van de ene in de andere talen. Als een Chinese klant naar zijn Chinese familie vraagt, kan ik zijn vragen gewoon in het Nederlands stellen. Dan krijg ik snel antwoord van mijn gids.

 

Met dieren kan ik ook communiceren. Gazoef bemiddelt tussen dieren en mij. Ze praten niet als mensen maar alleen via woordjes. Ze vinden het niet belangrijk wat er allemaal buiten hun verblijft gebeurt. De dieren zijn dienstbaar en vragen niet veel. Bijvoorbeeld paarden vinden het heel fijn dat ze een goede stal en prima eten krijgen. Daarnaast willen ze wel aandacht van hun liefdevolle eigenaar en met andere paarden contact hebben. Als ze een goede band met hun eigenaar hebben, kunnen ze me meer vertellen wat ze met hen meemaken.Hoe hechter de band met de eigenaar, hoe opener ze vertellen. De honden vertellen alles tegen mij wat ze weten. De eigenaren denken dat hun dieren nauwelijks iets kunnen begrijpen of dat ze niets merken. Maar ze zijn heel intuïtief.  Ze zeggen wel dat ze geen fijne baas hebben, als ze worden verwaarloosd.


Jullie denken zeker dat ik veel voordelen heb, omdat ik mijn gids heb. Bijvoorbeeld dat ik hem kan vragen met welk lot ik geld zal winnen. Dan heb je het mis. Ik krijg bijna niets wat ik wil, want het is mijn verantwoordelijkheid. Mijn gids zegt tegen mij: “Ik ben geen Alladin, maar je meester. Ik help je   een goed mens te worden, dan krijg je een pad met veel liefde van de mensen, want je hebt altijd liefde nodig”. Hij leert mij hoe ik tevreden en dankbaar kan zijn. Ik ben niet altijd tevreden, daarmee heeft hij geen probleem want Gazoef weet dat ik het later wel zal zijn.


Terug naar "blog"